Angelina Jolie'den hastalık açıklaması

Angelina Jolie'den hastalık açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Güzel oyuncu, "Angelina Jolie'nin Hepatit-C yüzünden karaciğeri iflas etti, nakil olması gerekiyor" haberini yalanladı.

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi, Oscarlı aktris Angelina Jolie'nin sözcüsü, Hollywood'da ve Türkiye'de büyük ses getiren Amerikan tabloid gazetesi National Enquirer'ın "Angelina Jolie'nin Hepatit-C yüzünden karaciğeri iflas etti, nakil olması gerekiyor" haberini yalanladı.

O İDDİALAR İÇİN TIKLAYIN

İtalyan Chi dergisi, dün çıkan sayısında yer alan "Ne hastalığı? Sadece çocuklarımı düşünüyorum" başlıklı haberinde, Jolie'nin adı açıklanmayan sözcüsünün ifadelerine yer verdi.
Aktrisin sözcüsü, "Angelina Jolie'nin sağlığıyla ilgili çıkan haberler, yüzde 100 yalan. Şu an altı çocuğu ile Lübnan, Türkiye ve Ürdün'deki Suriyeli mültecileri düşünüyor. Bu yüzden de yemek yemeyi bazen unutuyor. Yemek saatlerini zamansızlıktan bir avuç fındık veya küçük meyvelerle geçiştiriyor. Brad Pitt ile ertelenen düğünün bu gibi haberlerle ilgisi yok" dedi. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...