Aman kaza yapmayın, hele Rusya'da asla!

Aman kaza yapmayın, hele Rusya'da asla!

DÜNYA Haberleri

Trafik magandalarının en kötüleri Rusya'da! En ufak trafik kazasında bile sürücüler sopa ve baltalarla birbirlerine giriyor: silah çekenler de var.

Araba kullanırken kaza yapmak sürücülerin kâbusudur. Rusya'da ise en ufak bir trafik kazası hayati tehlike doğuruyor. Zira ülkede sürücüler polisi beklemeyip hemen sopa hatta baltalarla birbirlerine giriyor.

##tgvideo## nbsp;

Sürücülerin kavgalarıyla alakalı polis kamerasından çekilmiş görüntüler internette yayımlandı. Sürücülerin en ufak bir kazada tekme tokat birbirlerine girmeleri ya da hemen arabalarında hazır halde beklettikleri sopalar hatta baltalara sarılmaları mutad olaylar. Zaman zaman işi iyice ilerletip silah çekenler de oluyor. Görüntülerden birinde bir genç, elinde sopayla sürücüyü dövmek üzere giderken aniden karşısında silahlı birini görünce şok oluyor. Hemen sopayı yere bırakıp iki elini havaya kaldıran genç, kendisine silah çeken adamdan hayatını kurtardığına şükrediyor. nbsp;
Sürücüler, ülkede rüşvet çok yaygın olduğu için kendi haklarını kendileri savunmak zorunda kaldıklarını ifade etti. İngiliz Daily Mail gazetesi de kendi lehlerinde karar vermesini sağlamak için Rusya'da polise rüşvet verilmesinin çok yaygın olduğunu, bu yüzden çoğu sürücünün arabasına kamera yerleştirdiğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...