Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Martının sudaki yansımasından muhteşem kareler

Martının sudaki yansımasından muhteşem kareler

YAŞAM Haberleri

Norveçli bir fotoğrafçı, yeteneğinin yanı sıra şansın da yardımıyla bir martının sudaki yansımalarıyla ilgili muhteşem fotoğraflar çekmeyi başardı.

Uçan kuşların görüntüsü eskiden beri fotoğrafçıların büyük ilgisini çeker. Norveçli bir fotoğrafçı ise yeteneğinin yanı sıra şansın da yardımıyla bir martının sudaki yansımalarıyla ilgili muhteşem fotoğraflar çekmeyi başardı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Norveçli fotoğrafçı Geir Magne Sætre (40), Gursken'de uçan kuşların fotoğraflarını çekerken sene başında martıların sudaki yansımalarıyla ilgili 3 çarpıcı fotoğraf çekti. Doğru zamanda doğru yerde duran fotoğrafçı, martıların adeta aynaya bakarmışçasına netlikteki yansımalarını fotoğrafla kayda almayı başardı. Fotoğraflar şubat ve mart aylarında çekildi. Fotoğrafları perşembe günü internete  koyan Sætre bir anda büyük bir ilgiyle karşılaştı. En büyük ilgiyi, bir martının berrak suda kendisine bakar gibi görüldüğü fotoğraf gördü. nbsp;
Yaban hayatı ve doğa fotoğrafları çeken Norveçli fotoğrafçı daha çok kuşların fotoğrafını çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...