Kuşla sincabın yemek kavgası

Kuşla sincabın yemek kavgası

YAŞAM Haberleri

ABD'deki hayvanat bahçesinde iki hayvanın ceviz için bakışmaları ilginç bir görüntü oluştururken; bir fotoğrafçı bu ilginç anın fotoğrafını çekmeyi başardı.

ABD'de Missouri'deki St. Louis Hayvanat Bahçesi'nde bir sincap, bulduğu cevizi yemeye hazırlanırken bir sığırcık kuşu cevize göz dikti. İki hayvanın ceviz için bakışmaları ilginç bir görüntü oluştururken bir fotoğrafçı bu ilginç anın fotoğrafını çekmeyi başardı. nbsp;Sincapgillerden çayır köpeği denilen kemirgen, bulduğu cevizi iştahla midesine indirmeye hazırlanırken aniden bir sığırcık kuşu karşısında peydah oldu. Hayvanın tam karşısına dikilen sığırcık kuşuyla kemirgen bir süre ceviz için birbirlerini dikkatli bir şekilde süzerken mücadelenin galibi sığırcık kuşu oldu. Kuş, cevizi çayır köpeğinin elleri arasından kaparak havalandı ve gözden kayboldu. nbsp;
Bu mücadeleden geriye ise Scott Spaeth (42) tarafından çekilen ilginç bakışma fotoğrafları kaldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...