Atatürk'ü en orijinal anma İzmir'den

Atatürk'ü en orijinal anma İzmir'den

GÜNDEM Haberleri

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yılında İzmir'de binlerce kişinin katıldığı törenle anıldı. Konak Belediyesi'nin katkılarıyla 2400 kişi Atatürk'ün portresi oluşturdu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yılında İzmir'de binlerce kişinin katıldığı törenle anıldı. nbsp;Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene İzmir Valisi Cahit Kıraç, Ege Ordu Komutanı Abdullah Atay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

##tgvideo## nbsp;

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saat 09.05'de Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir'de de hayat durdu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Kıraç, Anıt Şeref Defteri'ni imzaladı. nbsp;Törenin ardından Türkiye'de ilk defa 2 bin 400 kişinin katılımı ile nbsp;Atatürk'ün portresi oluşturuldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...