Quaresma 'Feda' dedi

Quaresma 'Feda' dedi

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Ricardo Quaresma, Akaretler'deki kulüp binasında Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile bir araya geldi. Portekizli oyuncu, yıllık ücretinde 750 bin euro indirimi kabul ederken, son kararı ise haftaya Siyah-beyazlı yönetim verecek.

Beşiktaş yönetiminin yüksek maliyeti nedeniyle yollarını ayırmak istediği Quaresma, kulüp binasına menajeri Ahmet Bulut ile gelmişti.Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Siyah-Beyazlı kulüpten yıllık 3 milyon 750 bin Euro kazanan Quaresma'dan indirime gitmesi ya da uygun şartlarla yolların ayrılması istendi. Portekizli oyuncu, yıllık 750 bin euro'luk indirim yapmayı kabul etti.Quaresma'nın ardından kulüp binasından ayrılan menajer Ahmet Bulut basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bulut, "Haftaya tekrardan bir araya geleceğiz. Kulüp gereken açıklamayı yapacak" diye konuştu.
Beşiktaş, Quaresma'yı 2010 - 2011 sezonunda 7.3 milyon Euro karşılığında Inter'den transfer etmişti. Portekizli yıldızın Siyah-Beyazlılarla sözleşmesi Mayıs ayında sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...