Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex ve Aykut hoca arasındaki polemik büyüyor

Alex ve Aykut hoca arasındaki polemik büyüyor

FUTBOL Haberleri

Brezilyalı yıldız, yakın arkadaşlığı olan eski idari menajer Volkan Ballı'ya, "Kıskançlık" mesajıyla ilgiliolarak "Bana o tweet'i zorla sildirdiler. Kulüp arkamda durmuyor" diye yakındı

Spartak Moskova maçı sonrası Alex'in sanal alemde Aykut Kocaman'ı suçlamasıyla başlayan kriz F.Bahçe Yönetimi ile taraftarının arasını açtı. Yönetim hocaya sahip çıkarken, taraftarlar kaptanı haklı buldu. F.Bahçe kariyerinde ilk defa bir maçı yedek kulübesinde tamamlayan Alex'in tavrı ise çelişkilerle dolu. Ancak bu durumun da Başkan Aziz Yıldırım'ın tavrından kaynaklandığı belirtiliyor.

AYKUT KOCAMAN'DAN AÇIKLAMA: HERKES EŞİTTİR

Kocaman hakkında attığı tweet'leri silen ve kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada yanlış tercüme yapıldığını savunan Alex, dün ise yakın arkadaşlık kurduğu eski idari menajer Volkan Ballı'ya "Kıksançlık" mesajıyla ilgili olarak "Kulüp arkamda durmuyor. O tweet'i zorla sildirdiler" diye SMS yolladığı iddia edildi. Yönetimin sambacıyı polemikten uzak durması yönünde uyardığı öğrenildi.

OCAKTA GİDİYOR MU?
Zira Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Tartışma ortamı internet değil sadece soyunma odası ve Samandıra olmalı. Artık herkes dikkat edecek. Takımı yıpratan kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam" uyarısında bulunarak teknik heyet ve futbolculara set bir uyarıda bulunduğu öğrenildi. Aykut Kocaman cephesinde ise sessizlik hakim. Sezon başında Alex-Aykut anlaşmazlığı şeklindeki haberlere hazırlıklı olduğunu, ancak bu durumun takıma zarar vermesine zemin hazırlamayacağını söyleyen Kocaman susuyor. Aykut Hocanın Alex'i G.Antep maçında yeniden 11'e alacağı öğrenilirken, sambacının kulüpten ayrılmak üzere hazırlık yaptığı iddiası ortaya atıldı. Alex'in ocak ayında ülkesine dönmek için yönetimden izin isteyeceği belirtiliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...