Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizi yok ama köpek balığı var

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Denizi yok ama köpek balığı var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erzurum'da bir balıkçı reklam amaçlı getirttiği köpek balığıyla görenleri hayrete düşürüyor.

Balıkçı Lokman Aydın, 4 metre uzunluğunda 525 kilogram olan köpek balığının Çanakkale açıklarında yakalandığını belirtti. Aydın köpek balığına Erzurumlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek satmayı düşünmediklerini söyledi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Aydın, "Bu balığı Erzurum halkı görsün diye getirdik. Köpek balığı 4 metre boyunda 525 kilo ağırlığında olan köpek balığı Çanakkale açıklarında yakalandı. Asıl amaç balığı satmak değil tanıtım. Vatandaş köpek balığını gördüğü için çok mutlu. Artık Erzurum halkı da köpek balığını yakından görebildim diyebilecek. Köpek balığı sayesinde satışlarımız da iyi. Köpek balığına bakmaya gelen vatandaşlar alışveriş de yapıyor. Balığın Erzurum'a gelmesi bize 7 bin 500 TL'ye mal oldu. Ayrıca bu balık yakalanana kadar 6 tane ağı parçalamış. Biz bir süre daha balığı burada tutacağız. Daha sonra ise Trabzon'a yollamayı düşünüyoruz. Çünkü Erzurum halkı köpek balığı yemez. Erzurum halkının en çok sevdiği balık hamsidir" dedi. nbsp;
nbsp; Köpek balığına ilgi yoğun olurken, birçok vatandaş köpek balığıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. nbsp; nbsp;


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...