Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büyük buluşma

Büyük buluşma

FUTBOL Haberleri

Play-off'un son maçında çıkan olaylar sebebiyle sezonun ilk 5 haftasında kadın ve çocuk izleyicilere oynayan F.Bahçe, bugün Orduspor maçında gerçek taraftarına kavuşuyor.

F.Bahçe'nin cezası sona erdi. Geçen yıl G.Saray derbisinde çıkan olaylar sebebiyle bu sezonun ilk 5 haftasında kadın ve çocuk taraftarlara oynayan sarı-lacivertlileri, Orduspor karşısında 12. adam destekleyecek. Ligdeki 5 maçlık iç saha performansında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan F.Bahçe, aynı dönemde erkek taraftarların destek verdiği 4 Avrupa maçından 3 beraberlik, 1 galibiyetle ayrıldı. Bugün gerçekleşecek hasret dolu buluşma için özel şovlar hazırlayan taraftarlar, tıklım tıklım dolması beklenen Saracoğlu'nda karnaval havası estirecek.


ORDU'YA AEL KADROSU
AEL maçının ardından "İşte gerçek F.Bahçe bu" açıklaması yapan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, ligin flaş ekiplerinden Orduspor karşısında AEL kadrosunu sahaya süreceği öğrenildi. Kocaman, dün idman öncesi yaptığı toplantıda Akhisar ve AEL galibiyetleriyle iyi bir ritim yakaladıklarını söylerken, "Artık geri gitme, kaybetme lüksümüz yok. Kazandıklarımızın üzerine koyarak devam etmemiz gerekiyor. Taraftarımıza hak ettikleri gerçek F.Bahçe'yi izlettirmemiz şart. Sakatlıklar sona erdi. Mazeretimiz yok. Kazanmaya mecburuz" diyerek oyuncularını motive etti.


Fener hiç yenilmedi
Tarihinde Orduspor ile 20 kez karşılaşan F.Bahçe, 12 galibiyet alırken, 3 kez kaybetti. 5 beraberliğin yaşandığı rekabetin Kadıköy ayağında F.Bahçe hiç yenilmedi. Sarı-lacivertliler, iç sahada 9 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bu sezon 4 galibiyetini de evinde alan Orduspor'un 5 deplasman maçında 4 beraberliği, 1 mağlubiyeti bulunuyor.


KOCAMAN'DAN PENALTI UYARISI
Aykut Kocaman, Orduspor'un ligin en çok penaltı kazanan takımı olduğunu hatırlatarak savunma oyuncularını uyardı. 10 haftalık süreçte 3 penaltı kazanan Karadeniz ekibinin aksine F.Bahçe henüz hiç bu fırsatı yakalayamadı. Sarı-lacivertliler, en son geçen sezonun 26. Haftasında penaltı atışı kullanmıştı.




Büyük buluşma

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...