Atalay: Jetimiz vuruldu teyid gerekiyor

/ Kaynak: İHA
Atalay: Jetimiz vuruldu teyid gerekiyor

Politika Haberleri  / İHA

Beşir Atalay: Jetimizin vurulduğuna yönelik tespit var ama teyid gerekiyor

nbsp;

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, düşürülen Türk jetiyle ilgili, "Füzeyle düşürüldüğü, vurulduğu yönündeki tespit yapıldı ama bunun yeni bir çalışmayla, analizle havacılık birimlerinde teyidi gerekiyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, 24 TV'nin yayınında, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Atalay, Suriye tarafından vurduğu açıklanan Türk jetine ilişkin "Adli tıbbın da karıştığı, diğer kurumların da rol aldığı çalışmada, bunun füzeyle düşürüldüğü, vurulduğu yönündeki tespit yapıldı ama bunun yeni bir çalışmayla, analizle havacılık birimlerinde teyidi gerekiyor, sonra da açıklaması yapılacak" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar'daki patlamaya ilişkin iddiasıyla ilgili Atalay, "İlk gün televizyonlarda tahminler yürüten emekli generaller vardı. Ben de dinledim bir tanesini. Büyük bir öfke içerisinde, hiç ilgisi olmayan konuları da karıştırarak büyük bir hükümet karşıtı ifadelerle, sinirle, nefretle, öfkeyle açıklamalarda bulunuyor. Herhalde öyle birkaçının tahminleridir Sayın Kılıçdaroğlu'nun elindeki. Başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Başka bir şey olsa vermesi lazım. Anamuhalefet partisi olmak çok ciddi bir konu. Ben hep söylerim, anamuhalefet, parlamenter sistemlerde iktidar yarısıdır. Anamuhalefet liderliği boş konuşma, dedikodu yapma, polemik yapma yeri değildir. Eğer böyle bir şey varsa soruşturma başlamıştır. Sayın Kılıçdaroğlu, kendisine ulaşan bir bilgi varsa, bu bilgiyi vermek durumundadır" ifadelerini kullandı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...