Dilmen'den Cris ve Melo'ya eleştiri!

Dilmen'den Cris ve Melo'ya eleştiri!

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'ın Orduspor ile oynadığı maçın ardından Rıdvan Dilmen, Cris ve Felipe Melo'nun performanslarını eleştirdi.

Galatasaray'ın Orduspor'a deplasmanda kaybettiği maçın ardından NTV Spor'da karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Cris ve Felipe Melo'nun performansını eleştirdi. nbsp;Dilmen canlı yayında; "Cris tam bir fiyasko. Atlet değil, seri değil. Dany olağanüstü bir transfer olmuştur ancak Cris icin aynı şeyleri söylemek zor. Devrede Cris - Dany değisikliği yapılsaydı; her şey çok daha farklı olabilirdi. Melo için ise çu anda hazır olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu işler öyle Miami'de Florida'da olmaya benzemez. Bir futbolcu için hazırlik kampı çok önemlidir, Melo bu kamp dönemini yaşamadığı için gerçekten çok zorlanıyor. Melo'nun kısa süre içerisinde toparlanması lazım, çünkü Galatasaray'ın en kritik bölgesinde oynuyor" dedi.
Eboue'nin pozisyonu için de penaltı diyen Rıdvan Dilmen, 'Bana göre Eboue'nin pozisyonu penaltıydı. Bu konuda Fatih Terim'in aksini düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...