Terk ettiği sevgilisi bu hale getirdi

- Güncelleme:
Terk ettiği sevgilisi bu hale getirdi

Yaşam Haberleri

Belçika'da terk ettiği sevgilisi tarafından yüzüne asit dökülerek tanınmaz hale gelen Patricia Lefranc, yaşadıklarını anlattı. 48 yaşındaki kadın, saldırı sonrasında tam 86 operasyon geçirdi.

Belçika'da terk ettiği sevgilisi tarafından yüzüne asit dökülerek tanınmaz hale gelen Patricia Lefranc isimli kadın, mahkemede "Bu adam beni canavar yaptı" dedi. Cinayete teşebbüsten yargılanan saldırgan Richard Remes ise mahkemede umursamaz tavırlarıyla dikkat çekti.
Mahkemenin ilk duruşmasına katılan kadın, jüriye bu adamın kendisine neler yaptığını göstermek için mahkemeye geldiğini söyledi. 48 yaşındaki kadın, saldırı sonrasında tam 86 operasyon geçirdi. Kadın, 86 operasyon sonrasında bile tanınmaz halde. nbsp;Lefranc, evli olan Remes'le (57) olan ilişkisini bitirmiş, bunun üzerine öfkelenen adam, 2 sene önce kadına sülfürik asitle saldırıda bulunmuştu. Kadın, saldırının tamamen öldürme kastıyla yapıldığını, komşuları tarafından kurtarılmamış olması halinde hayatta kalmasının söz konusu olmayacağını ifade etti.
Oğlunun nbsp;sınıf arkadaşlarının, görünümüyle alay ettiklerini, Remes'in de bir kadın olarak kendisini bitirdiğini ifade eden Lefranc, kendisini kastederek "Kim böyle bir canavarla birlikte olmak ister?" diye sordu. Ruhi tahribatın yanı sıra fiziki olarak da acılarının halen devam ettiğini belirten kadın, "Sol gözüm görme yeteneğini kaybetti, bir kulağım işitmiyor, bir parmağım kesildi. Geçirdiğim ameliyatların haddi hesabı yok. 20 kadar ameliyat da beni bekliyor" dedi. Lefranc, asitle saldırılmasının korkunç olduğunu, bunun yerine defalarca kurşunlanmayı tercih edeceğini söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...