Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burası İspanya değil, Türkiye!..

- Güncelleme:
Burası İspanya değil, Türkiye!..

GÜNDEM Haberleri

Ege'nin geleneksel eğlenceleri arasında yer alan Boğa Güreşi Festivali sezonu Balıkköy Arenası'nda yapılan güreşlerle başladı.

Aydın, Muğla, İzmir ve çeşitli bölgelerden gelen yaklaşık 120 boğa kıran kırana güreşirken güreşlerden elde edilecek olan gelirin kamu hizmetlerinde kullanılacağı belirtildi. nbsp;Sabah saatlerinde Balıkköy Areneası'nda bu 20.'si gerçekleştirilen güreşlere, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri, binlerce kişi izledi. Bayanların da yoğun ilgi gösterdiği güreşlere zaman zaman arenada bayan boğacılar da besledikleri boğaları arenada güreştirdi. İspanya'yı aratmayan görüntülerin de yaşandığı arenada, zaman zaman rakibinden korkup kaçan boğalar seyircileri korku dolu anlar yaşattı.

##tgvideo##


Kıran kırana geçen ve boğaların kilo ve yaşına göre oluşturulan kategorilerde gerçekleştirilen güreşlerde yenen boğaların sahiplerine çeşitli ödüller verildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...