Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oğlu uyurken, anneyi kurt kaptı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Oğlu uyurken, anneyi kurt kaptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Yazıçayır köyünde ihtiyaç gidermek için evin dışında bulunan tuvalete çıkan 60 yaşındaki kadın, kurdun saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Aynı kurt komşu köyde saldırmak istediği bir kişi tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Eşini kaybeden ve oğluyla birlikte yaşayan Meryem Kara (60), ihtiyaç gidermek için evin dışında bulunan tuvalete çıktı. Bu sırada kurdun saldırısına uğrayan Meryem Kara, feci şekilde hayatını kaybetti. Başı ve omuzları başta olmak üzere vücudu parçalanan Meryem Kara'nın cesedi, büyükbaş hayvanlarını otlatan çoban Halil Dalgın tarafından fark edildi. Çobanın köylülere haber vermesi üzerine jandarma olay hakkında bilgilendirildi. Jandarma ve savcı olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından vücudu parçalanan Meryem Kara'nın cesedi, otopsi için Kulu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşlı kadının kurdun saldırısına uğradığı sırada oğlunun evde uyuduğu ve bir ses duymadığı öne sürüldü.


Olayın ardından vatandaşlar eve gelirken, Yazıçayır köyü muhtarı Zeki Özkan ve vatandaşlar, "Meryem Kara'nın parçalanmış cesedi bulundu diye bize haber geldi. Olay yerine jandarmalar geldi. Büyük ihtimalle kuduz bir kurdun saldırıp, parçalayıp, öldürdüğünü öğrendik. Çünkü başka komşulara da kurt saldırmış. Onlar da silahla ateş ederek etkisiz hale getirmiş. Şu anda durum bundan ibaret. Anladığımız kadarıyla tam tuvaletin kapısından içeri girerken kadını yakalamış ve dışarı sürüklemiş. Terliklerinin bir tanesi tuvaletin içerisinde kalmış, diğeri ise 10 metre kadar ileriye gitmiş. Boşlukta kadını öldürerek parçalamış" dedi.


Olaydan bir süre sonra yaşlı kadına saldıran kurdun Köşker köyünde de İsmail Atmaca'ya saldırdığı bildirildi. Kendisine saldıran kurdu kürekle başına vurarak etkisiz hale getiren Atmaca, daha sonra evinden aldığı tüfekle kurdu vurup öldürdü. Durum jandarmaya bildirilirken, öldürülen kurdun ağzının kanlı olduğu belirlendi. Kulu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından köyden alınan kurt, incelenmek üzere ilçe merkezine getirildi. Yapılacak incelemelerin ardından öldürülen kurdun kuduz olup olmadığı belirlenecek.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...