Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ferdi Özbeğen dualarla uğurlandı

Ferdi Özbeğen dualarla uğurlandı

GÜNDEM Haberleri

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Ferdi Özbeğen, Levent'teki Afet Yolal Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Ferdi Özbeğen, Levent'teki Afet Yolal Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Özbeğen'i son yolculuğunda sanatçı dostları yalnız bırakmadı.
Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki cenaze töreninin ardından Ferdi Özbeğen'in naaşı Levent'teki Afet Yolal Camii'ne getirildi. Buradaki cenaze merasimine, Orhan Gencebay, Selami Şahin, Sezen Aksu, Adnan Şenses, Nuri Sesigüzel, Ali Poyrazoğlu gibi isimler katıldı. Özbeğen'in naaşı caminin avlusuna getirildikten sonra tabutun başında dua edildi. Öğle namazının ardından Özbeğen'in cenaze namazı kılındı. Namazdan sonra helallik istendi ve dualar edildi. Dua edildikten sonra sanatçının naaşı toprağa verilmek üzere Ulus Mezarlığı'na götürüldü. Özbeğen'in sanatçı dostları cenaze namazı sırasında hüzünlü anlar yaşadı.
Cenaze namazına katılan Orhan Gencebay, "Çalışmaları yaparken bu çatı altında birlikteydik. Birbirimizi çok severdik. Kısmeti bu kadarmış. Allah rahmet eylesin." dedi. nbsp;
Cenazeye katılan Sezen Aksu ise gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...