Adana'da derbi terörü!

/ Kaynak: İHA
Adana'da derbi terörü!

FUTBOL Haberleri  / İHA

Adana'da bugün oynanacak Adana Demirspor-Adanaspor derbisi öncesi bilet almaya gelen taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla, 1 kişi atılan taşla yaralandı. Taraftarlar 8 otomobile zarar verdi.

5 Ocak Stadı'nda bugün saat 19.00'da oynanacak Adana Demirspor-Adanaspor maçı için her iki takımın taraftarı bilet almak için gişelerin önüne geldi. Bu arada poliste geniş güvenlik önlemi aldı. Ancak buna rağmen stat etrafına gelen taraftarlar birbirine sözlü olarak sataşınca aralarında taşlı, sopalı, bıçaklı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 taraftar bıçakla yaralanırken; 1 taraftar da atılan taş sonucu yaralandı. Taraftarlar ara sokaklarda bulunan 8 otomobilin camını taşla kırarak zarar verdi.

##tgvideo##

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Olaylara polisin müdahale etmesiyle taraftarlar ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Daha sonra olay yerine Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan geldi. Gürkan, Adanaspor taraftarlarıyla görüşerek sakin olmaları konusunda uyardı. Gürkan taraftarların taşkınlık çıkarması halinde polisin istemeyerek müdahale etmek zorunda kalacağını söyledi. nbsp;

BİLET KUYRUĞUNDA DA OLAYLAR ÇIKTI
Daha sonra her iki taraftar grubu, gişenin açılmasıyla birlikte önce bilet alabilmek için hücum etti. Önce bilet almak isteyen taraftarlar izdihama neden oldu. Bazı taraftarlar ezilme tehlikesi geçirince, çevik kuvvet ekibi gelerek taraftarı tek sıraya sokmaya çalıştı. Bu arada gişenin kenarında bulunan demir korkuluğa taraftarlar yüklenince korkuluk yerinden çıktı. Bir taraftar korkulukların altında kalarak yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken bilet almak isteyen taraftarla polis arasında gergin anlar yaşandı. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...