Araç tarayan PKK'lılar kıstırıldı

/ Kaynak: AA
Araç tarayan PKK'lılar kıstırıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Tunceli-Erzincan karayolu üzerinde yol kesen PKK'lı teröristlerin durmayan bir aracı taraması sonrası yol çift yönlü trafiğe kapatılırken, bölgeye Jandarma Özel Harekat timleri sevk edildi.

nbsp;Tunceli-Erzincan karayolu üzerinde yol kesen PKK'lı teröristlerin durmayan bir aracı taraması sonrası yol çift yönlü trafiğe kapatılırken, bölgeye Jandarma Özel Harekat timleri sevk edildi. nbsp; nbsp; nbsp; Terör örgütü PKK'nın Tunceli-Pülümür-Erzincan Karayolu 15'nci kilometresinde yol kesen PKK terör örgütü mensupları durmayan sivil bir araca ateş açması sonucu polis memuru Hüseyin Dulkar ile araçta bulunan Hüseyin Ataş, Metin Tunç ve Tansu Özdoğan yaralandı. Olayın hemen ardından Tunceli-Pülümür karayolu çift yönlü trafiğe kapatılırken, bölgeye çok sayıda Jandarma Özel Harekat timi helikopterle sevk edildi. Bölgede sıcak temasın sağlandığı ve şiddetli çatışmaların yaşandığı öğrenilirken, bölgeye gidiş ve gelişler ise tamamen kapatıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...