Karadeniz'de deprem: 5.3

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Karadeniz'de deprem: 5.3

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gürcistan'ın Karadeniz sahillerinde meydana gelen depremin şiddeti 5.3 olarak duyuruldu. Deprem, Ardahan ve çevre illerde de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 15.31'de Gürcistan açıklarında 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Ardahan'ın Damal ve Posof ilçeleri ile Artvin'de de hissedildi. Depremde Ardahan ve Artvin'de herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. nbsp;

ARTVİNLİLERE KORKULU ANLAR YAŞATTI nbsp;
Karadeniz açıklarında meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem, Artvin'de paniğe neden oldu. Deprem, özellikle Artvin merkez, Borçka, Murgul, Hopa ve Arhavi'de hissedildi. Evlerinde tatil günlerini geçirmekte olan vatandaşlar, 5.3 büyüklüğündeki deprem ve ardından gelen artçı sarsıntılar sebebiyle kendileri dışarı attı. Korktukları gözlenen vatandaşlar, deprem bölgesinde olmamalarına karşın böylesine bir sarsıntı ile karşılaştıklarını, bu yüzden korktuklarını söyledi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...