Çiçek: Bu acılar milletimizi daha çok kenetler

/ Kaynak: İHA
Çiçek: Bu acılar milletimizi daha çok kenetler

Politika Haberleri  / İHA

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gaziantep'teki terör saldırısıyla ilgili, "Birliğimize kasteden bölücü hainler masum insanları gözlerini kırpmadan öldürerek kendi karanlık emellerine ulaşabileceklerini zannetmenin gaflet ve ihaneti içerisindedir" dedi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Barış ve kardeşliğin öne çıkarılması gereken bir günde böylesine gözü dönmüş canilerin böylesine bir vahşeti ortaya koymasının terörün gerçek yüzünü bir defa daha ortaya çıkardığını belirten Çiçek, "Birliğimize kasteden bölücü hainler masum insanları gözlerini kırpmadan öldürerek kendi karanlık emellerine ulaşabileceklerini zannetmenin gaflet ve ihaneti içerisindedirler. Bütün gayretlerine ve kışkırtmalarına karşılık milletimiz metanetini korumaya devam edecektir. İnsanlarımıza yaşattıkları bu acılar milletimizi daha da kenetleyecektir. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim" dedi. nbsp; nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...