Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoch bin pişman

Stoch bin pişman

FUTBOL Haberleri

M'Gladbach maçında kenara alınınca çileden çıkan Miroslav Stoch'la özel bir görüşme yapan Kocaman, "Böyle şeylere müsamaha göstermem" deyince Slovak yıldız özür diledi.

Aykut Kocaman, M'Gladbach maçında oyundan alınınca sert tepki gösteren Stoch'un kulağını çekti. Sahadan çıkarken eldivenlerini yere fırlatan ve Kuyt'ın uzattığı eli sıkmayan Stoch ile özel olarak görüşen Kocaman, "Takım içinde huzuru bozan oyuncuyu affetmem" diyerek Slovak yıldızdan kendisine çekidüzen vermesini istedi. Kocaman, "Hırsın, mücadelen güzel, ancak yaptığın hareket çok yanlış. Eldivenlerini yere atmanı anlayabilirim ama Kuyt'a karşı tavrın hiç hoş olmadı. Böyle şeylere müsamaha göstermem" derken, Stoch hem hocasından hem de Hollandalı yıldızdan özür diledi. Stoch, "Hırsımın kurbanı oldum. İyi oynadığımı düşünüyordum ama değişikliği görünce aşırı tepki verdim. Bir daha böyle bir şey asla olmayacak" diye söz verdi.


KRASİC'E MORAL VERDİ
F.Bahçe'ye geldiği günden beri her sezon iniş çıkış yaşayan, özellikle bu yıl özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle sıkıntılı olan Stoch'un kafası sezon başında Rus ekiplerinden aldığı yüksek teklifler nedeniyle de karışık. Ancak Kocaman'ın sert tavrı Slovak yıldızı korkuttu. Performansındaki düşüş nedeniyle yedek kalmaya başlayınca talipleri azalan Stoch, Aykut Kocaman'a toparlanma sözü verdi. Slovak yıldız ilk iki sezonunda özellikle ikinci yarıda yaptığı çıkışlarla dikkat çekmiş ve bu performansları takımda kalmasını sağlamıştı. Bu arada Kocaman'ın bir diğer sorunlu yıldız Krasic ile de bir araya geldiği öğrenildi. Aykut Hoca, "Çalışmanı takdir ediyorum. Her gün daha iyiye gidiyorsun. İkinci yarıda bize çok katkı sağlayacaksın" diyerek Sırp yıldıza moral aşıladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...