Türk denizcinin aşkı sınır tanımadı

Türk denizcinin aşkı sınır tanımadı

GÜNDEM Haberleri

İngiltere'deki bir kadına aşık olan Türk denizci Ramazan Noyan Culum (38), küçük yatıyla kendini denizlere vurdu. Culum, kaçak olarak geldiği İngiltere'de tutuklandı.

Nisan ayında 'Ninova' isismli yatıyla Bodrum'dan yola çıkan Ramazan Culum, nbsp;2005'te Kıbrıs'ta tatildeyken tanıştığı nbsp;ve aşık olduğu Courtney Murray'ın peşine düştü. Ramazan aşkına karşılık bulamasa nbsp;pes etmedi. Murray, Ramazan'la görüşmek istememiş, Facebook'taki sayfasında da Culum'a blok koymuş. nbsp;
Buna rağmen İngiliz kadını görmek için 7 ay denizlerde yolculuk yapan Culum, sonunda İngiltere karasularına ulaştı. Cuma akşamı Plymouth sahillerine varan Culum, izinsiz olarak ülkeye geldiği için tutuklandı.
Culum, aşkı uğruna küçük yatıyla Adriyatik ve Akdeniz denizleriyle Atlas Okyanusu'nda fırtınalı sularda 4 bin kilometrelik yolculuk yaptı.
Culum, gözaltına alındığında kırık İngilizcesiyle Murray'ı sevdiğini söyledi ve ondan karşılık alıncaya kadar açlık grevi yapacağını ifade etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...