CHP'den ''pazarlık'' iddiasına yalanlama

CHP'den ''pazarlık'' iddiasına yalanlama

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Merkezi; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile görüşlüdüğü iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

CHP Genel Başkan İletişim Koordinatörü Baki Özilhan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ''pazarlık yapıldığı'' iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Özilhan, yazılı açıklamasında, bir gazetede ''İstanbul Pazarlığı'' başlığıyla verilen haberde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi doğrultusunda, genel başkan yardımcıları Erdoğan Toprak ve Nihat Matkap ile milletvekili Aydın Ayaydın'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile görüşüp, pazarlık yaptıklarının iddia edildiğini belirtti.
İddianın asılsız olduğunu ifade eden Özilhan, şunları kaydetti:
''Gerçekle hiçbir ilişkisi olmayan bu ve benzeri haberleri üretenlerin amacı kamuoyunu bilgilendirmek, halkın haber almasını ve gerçekleri öğrenmesini sağlamak değildir.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...