İsrail Gazze'yi gece boyunca vurdu

/ Kaynak: AA
İsrail Gazze'yi gece boyunca vurdu

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail'in Gazze'ye yönelik dün başlattığı hava saldırıları devam ediyor.

nbsp;Savaş uçaklarıyla gece boyunca düzenlenen saldırılarda 2 Filistinli yaralandı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gece geç saatlerde Gazze'nin doğusunda bulunan Zeytun Mahallesi'nde bir bölgeye ve el-Şucaiye Mahallesi'nde bir eve düzenlenen hava saldırısında, biri ağır 2 Filistinli yaralandı. Öte yandan, Cibaliya bölgesine düşen bir füzenin de evlerde ağır tahribata neden olduğu ve patlamanın bölge halkı arasında paniğe neden olduğu bildirildi. İsrail'in, saldırının ikinci gününde Gazze'de bombaladığı hedef sayısının 24'e yükseldiği kaydedildi.

ÖNCE BOMBA SONRA BİLDİRİ ATTI

İsrail savaş uçakları bombaladığı Gazze'nin kuzey bölgelerine broşür attı. Atılan broşürlerde, ''Filistin direnişiyle ortak hareket etmeyin. Gazze'den fırlatılan füzelerin yerlerini İsrail askerlerine bildirin''ifadeleri yer aldı. İsrail savaş uçaklarından atılan broşürler Filistinliler arasında, '' Gazze'den fırlatılan füzeler İsrail'i zor durumda bırakıyor'' şeklinde yorumlandı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...