Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit babası kağıt toplayarak geçimini sağlıyormuş

/ Kaynak: İHA
Şehit babası kağıt toplayarak geçimini sağlıyormuş

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tunceli'de jandarma karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Samsunlu Mustafa Akar'ın babasının geçimini kağıt toplayarak sağladığını öğrenildi.

Tunceli'de, jandarma karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Samsunlu Mustafa Akar'ın cenazesi Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda törenle karşılandı. Şehit Mustafa Akar'ın tabutu askeri uçaktan indirilerek askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı.

BÖYLE ŞEHİT OLDU

Törene, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, askeri erkan, emniyet mensupları, şehidin babası Hayri Akar, annesi Semiha Sarıoğlu ve üvey babası Celal Sarıoğlu ve yakınları katıldı.

ANNE FENALIK GEÇİRDİ
10 gün önce telefonla konuşup kendisinden harçlık isteyen oğlunun şehit olması üzerine gözyaşlarına boğulup fenalık geçiren anne Semina Sarıoğlu, tören sırasında oğlunu tekerlekli sandalyede karşıladı. Ayakta duramayan anneye havaalanındaki törenin ardından ambulansta sağlık ekibi tarafından müdahale edildi. Terhisine 2 ay kalan şehit olan Mustafa Akar'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Ayvacık ilçesine götürüldü. Şehidin yarın toprağa verileceği öğrenildi. nbsp;
Bu arada, şehidin annesi ile babası Hayri Akar'ın yıllar önce boşandığı, bir kız bir erkek 2 kardeşi olduğu bildirildi. nbsp;Akar'ın babasının geçimini kağıt toplayarak sağladığını öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...