Gergedan katliamı

Gergedan katliamı

YAŞAM Haberleri

Güney Afrika'da Grahamstown'daki Lalibela doğal koruma alanında zehirlenerek öldürülmüş ve boynuzları alınmış 4 gergeden bulundu. Küçücük boynuzları için devasa hayvanların vahşi şekilde katledilmesi, görenlerin yüreklerini burktu

Koruma alanının yöneticisi Vernon Wait, şimdiye kadar avcılar tarafından kaçak olarak avlanan gergedanların boynuzlarının balta ve benzeri kesici maddelerle kesildiğini, bu son olayın ise son derece profesyonelce gerçekleştirildiğini söyledi. Wait, gergedanların önce zehirlendiğini, daha sonra da adeta bir cerrahın ameliyatı titizliğinde "klinik" olarak boynuzların alındığını ifade etti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKAYIN

nbsp;Güney Afrika'daki gergedan katliamı, Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam'da yine 4 gergedanın kurşunlandığı ve boynuzlarının alındığı haftada meydana geldi. Kaziranga Milli Parkı'ndaki olayda nesilleri tehlikedeki gergedanlardan ikisi öldü. Gergedanlardan ikisinin canlı canlı boynuzlarının kesildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...