Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yol ortasında kalan ev nihayet yıkıldı

Yol ortasında kalan ev nihayet yıkıldı

DÜNYA Haberleri

Çin'de istimlak ücretini beğenmeyerek yol yapımı için yıkılması planlanan evi boşaltmayan çift, ikna oldu. Yolun ortasında kalan ev, yıkıldı.

Çin'in Wenling şehrinde Çinli çiftle yetkililerin inadı, ilginç bir görüntü ortaya çıkarmıştı. Çinli Luo Baogen, istimlak ücretini beğenmeyerek, yol yapımı için yıkılması planlanan evi boşaltmaya inatla direnmiş, yetkililer de inat ederek yolu evin etrafından geçirmişti. Böylece tamamen yol ortasında kalmış yarı yıkık bina, komik bir görüntü ortaya çıkmasına yol açmıştı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Yol ortasında kalan binanın dünya basınında da ses getirmesi üzerine Çinli yetkililer yeniden harekete geçti. Yetkililer sonunda Baogen'i ikna ederken, binadaki son ailenin de evi boşaltmasıyla dozerlerle evi yıktı. Evin tamamen yıkılmasıyla garip görüntü de ortadan kalkmış olacak. Yolun henüz resmi açılışı yapılmadı.
Hızlı bir kalkınma süreci içindeki Çin'de yapılaşma da tüm hızıyla devam ediyor. Bu hızlı yapılaşma sürecinde de buna benzer görüntülere sıkça rastlanıyor.
nbsp;
Yol ortasında kalan ev nihayet yıkıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...