Sow: Hocaya sorun

- Güncelleme:
Sow: Hocaya sorun

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Moussa Sow Marsilya karşısında yapılan hataların sorgulanması gerektiğini söyledi.

F.Bahçe'de Marsilya beraberliğinin yankıları sürüyor. Marsilya karşısında F.Bahçe'nin en büyük kozlarından biri olarak sahne alan ancak gol atmayı başaramayan Sow, nbsp;A Haber'e yaptığı maç değerlendirmesinde, "Bu kazanamadığımız ilk maç değil. Ancak 2-0 olan skor son 10 dakikada 2-2'ye nasıl geldi? Bunu tartışmamız gerekiyor" dedi. "Bu tür bir beraberlik çok üzücü" yorumunda bulunan Senegalli, "Gerçek olan şu ki, böyle hatalar yapmamamız lazımdı. Değişiklikleri teknik direktöre sormak gerek. Ben sadece son 10 dakikaya 2-0 önde giren bir takımın yakalanmaması gerektiğini düşünüyorum. Bence takım olarak bunun üzerine tartışmalıyız" açıklamasında bulundu. Sow, "Marsilya gibi güçlü bir takım karşısında 2-0'ı bulmak bir başarı. Ancak, sonuçta skoru koruyamadık, gerçek ve önemli olan da bu" diye konuştu.


GERİYE YASLANMANIN BEDELİ
Sow'un Teknik Direktör Aykut Kocaman'a üstü kapalı olarak gönderdiği eleştirilere Marsilya cephesinden de destek geldi. F.Bahçe'yi grubun favori takımı olarak gösteren Marsilya Sportif Direktörü Jose Anigo, "Biz Kadıköy'den çıkardığımız beraberliğe rağmen M'Gladbach ile ikincilik mücadelesi veririz. Normalde F.Bahçe ileride bassaydı biz çok daha zor anlar yaşardık. Ama skor 2-1 olduktan sonra iyice geriye yaslandılar ve bu da bizim işimize geldi. Ön alanda pres yemeyince rakip kaleye topu taşımak çok daha kolay" dedi. Fransız ekibinin tecrübeli file bekçisi Mandanda da, F.Bahçe'ye berabere kalmalarının başarı olduğunu vurgularken, "Böyle bir atmosferde 1 puan çok önemli. Rakip çok iyi mücadele etti ve Caner'in attığı golde vuruş harikaydı. Ama skoru koruma çabaları bizim beraberliğe ulaşmamızı sağladı" açıklamasında bulundu.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...