Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brezilya, Alex için sokakta!

/ Kaynak: İHA
Brezilya, Alex için sokakta!

FUTBOL Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza için ülkesinde bir gösteri düzenlendi. Alex'in eski takımı Cruzeiro'nun taraftarları, tecrübeli futbolcunun yeniden takımlarına geri dönmesi için sokaklara döküldü.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; yaklaşık 3 bin Cruzeiro taraftarı Belo Horizante kentinin ana caddelerinde dün gece Alex için toplandı. Brezilya'nın en üst düzey ligi olan Campeonato Brasileiro Serie A'da 7 maçtır kazanamayan takımın teknik direktörü Celso Roth ve kulüp başkanına tepki gösteren taraftarlar, Fenerbahçe'den ayrılan Alex'in takıma dönmesi için slogan attı. 2002-2004 yıllarında Cruzeiro forması giyen ve şampiyonluk yaşayan Alex'in fotoğraflarını taşıyan Brezilyalı taraftarlar, kulüp binası önünde "Savaşçı geri dön" pankartları açtı. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...