Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den yedeklere fırsat

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'den yedeklere fırsat

FUTBOL Haberleri  / AA

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nu lider bitirmeyi garantileyen sarı-lacivertlilerde teknik direktör Kocaman, yarınki maçta yedek oyunculara şans verecek .

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımıyla oynayacağı 6. ve son hafta maçında yedeklerle sahaya çıkacak. nbsp;
Grupta son oynadığı maçta deplasmanda Fransa'nın Olympique Marsilya takımını 1-0 yenerek, liderliği garantileyen sarı-lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman, yarın Alman ekibiyle kendi sahalarında yapacakları maçta yedek oyunculara şans verecek.
Sezon başında UEFA'ya verilen listede ismi yer almayan Sezer Öztürk ve Salih Uçan, Borussia Mönchengladbach maçında forma giyemeyecek.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Pendikspor ile yapılan maçta yedek oyuncuları ilk 11'de sahaya süren Kocaman, Borussia Mönchengladbach maçı ve Türkiye Kupası 5. tur maçlarında da yedek oyunculara şans vereceğini açıklamıştı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 20.00'de baş layacak Fenerbahçe-Borussia Mönchengladbach maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek.

-Puan durumu-

(C) Grubu'nda 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe, 13 puanla lider durumda bulunuyor.
Borussia Mönchengladbach da 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle ve 8 puanla gruptan ikinci olarak çıkmayı garantiledi.
UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda puan durumu şöyle:

Takımlar O G B M A Y P
------------------------------------------------------------
1-Fenerbahçe 5 4 1 0 10 4 13
2-Borussia Mönchengladbach 5 2 2 1 8 6 8
3-Olympique Marsilya 5 1 2 2 9 8 5
4-AEL Limassol 5 0 1 4 1 10 1

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...