Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye Brezilyalı golcü

Fenerbahçe'ye Brezilyalı golcü

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova'nın golcüsü Ari ile ara transfer dönemi için anlaştığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de transfer hiç bitmiyor. Transferin son günü Raul Meireles'i alan F.Bahçe, Spartak Moskova'nın Brezilyalı forveti Ari için de atakta. 26 yaşındaki golcü Ariclenes da Silva Ferreira'nın (Ari) menajeri Dennis Galushko, İzvestia gazetesine konuştu. Galushko, "F.Bahçe Ari'yi transferin son gününe kadar istedi. Hatta Ari prensipte kabul bile etti. Ancak Spartak Moskova 6 milyon euro bonservisi az buldu" dedi.


UZUN VADELİ SÖZLEŞME
Ari'nin Spartak Moskova'da mutlu olduğunu belirten Galushko şunları söyledi: "F.Bahçe'nin teklifi Ari'yi heyecanlandırdı. Rusya'da mutlu ama cazip teklife hayır diyemez. F.Bahçe'nin 6 milyon euro'luk teklifi yükseltmesi halinde ocak ayında farklı gelişmeler olabilir. F.Bahçe'nin hocasının Ari'yi ısrarla istediğini biliyorum. Uzun vadeli bir sözleşme bile hazırladıklarını duyuyorum."


ŞARTLARI ZORLAYACAK
Bienvenu ve Semih'ten bu sezon hiç faydalanamayan F.Bahçe, Ari için şartları zorlayacak. 4 milyon euro bonservisle alınan Bienvenu için takım aranıyor. F.Bahçe yönetimi zararı da göze alarak ocak ayında Bienvenu'yü 2 milyon euro'ya satıp bu parayı Ari'de kullanmak istiyor. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...