Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Winehouse'un evine rekor fiyat

/ Kaynak: AA
Winehouse'un evine rekor fiyat

DÜNYA Haberleri  / AA

İngiltere'de geçen yıl hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winehouse'in evi, açık artırmada 3,2 milyon dolara satıldı.

İngiltere'de geçen yıl hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winehouse'in evi, açık artırmada 3,2 milyon dolara satıldı. nbsp;
Açık artırmayı düzenleyen McHugh and Co. emlak şirketi, İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeybatısındaki Camden semtinde bulunan üç yatak odalı ev için beş kişinin teklif verdiğini söyledi.
Winehouse'un 27 yaşında hayata veda ettiği yarı müstakil ev, Mayıs ay ında 4,3 milyon dolar açılış fiyatı ile satışa çıkarılmış, ancak kimse teklif vermemişti.
Hala boş olan evin eski sahibinin adı, açık artırma kataloğunda belirtilmedi. Evi 40'lı yaşlardaki bir çiftin aldığı öğrenildi.
Winehouse, 23 Temmuz 2011'de evinde ölü bulunmuştu. Grammy ödüllü genç sanatçının alkol zehirlenmesinden öldüğü açıklanmıştı.
Ölümünün ardından ünlü sanatçının hayranlar ı, evi mabede çevirmişti.
Boş bir ev için harcama yapmanın uygun olmayacağını düşünen Winehouse'un ailesi, "büyük üzüntü" ile evi satma kararı almıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...