En hızlı bebek arabası

En hızlı bebek arabası

YAŞAM Haberleri

33 yaşındaki Furze, bebek arabasını itmek kendisine zor gelince bebek arabasına motor taktı ve dünyanın en hızlı bebek arabasını imal etti. Araba, güçlü motoruyla saatte 80 kilometre hız yapabiliyor.

nbsp;Colin Furze isimli adamın aşırı tembelliği kendisini kâşif yaptı. 33 yaşındaki Furze, bebek arabasını itmek kendisine zor gelince bebek arabasına motor taktı ve dünyanın en hızlı bebek arabasını imal etti.Bebek arabası, güçlü motoruyla saatte 80 kilometre hız yapabiliyor. Arabada 4 de vites var. Bu motorla bebek arabası yokuş falan dinlemiyor. Dünyanın en hızlı bebek arabasını yapmak Furze'nin 4 haftasını aldı ve 450 sterline (1,300 TL) mal oldu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

nbsp;Bebek arabasında 125 cc'lik motosiklet motoru var. Bir aylık çocuğu olan Furze, bir platform üzerinde duruyor ve düğmeler yardımıyla motoru çalıştırıp durduruyor. Bebek arabasında gaz ve fren kolları da var, bunlarla sürat ayarlanıyor. Bebek arabasında alışveriş yapılırken satın alınan malzemelerin konacağı bölüm de düşünülmüş.Furze, bebek arabasını iteklemenin özellikle yokuş çıkarken kendisini çok zorladığı nı, bundan dolayı motorlu bebek arabasını geliştirdiğini söyledi.Furze, arabasının Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi için de müracaat etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...