Madonna, Obama'yı Müslüman yaptı

- Güncelleme:
Madonna, Obama'yı Müslüman yaptı

GÜNDEM Haberleri

Ünlü pop yıldızı Madonna, hayranlarından ABD Başkanı Barack Obama'ya oy isterken, "Beyaz Saray'daki siyah kökenli Müslüman için oy verin" dedi.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, dün akşam ABD'nin başkenti Washington'da verdiği konserde izleyenlerden Obama'ya oy vermesini istedi. nbsp;Konserin ilerleyen saatlerinde şarkılarına ara veren Madonna, mikrofonu eline alarak "Beyaz Saray'da siyah kökenli Müslüman bir başkanımız var. Kendisi eşcinsel hakları için de savaşıyor. Bu muhteşem bir şey değil mi? Bu ülkede hala umut var demek" diyerek hayranlarına Obama'ya oy verme çağrısında bulundu.
Sıkı bir Obama taraftarı olduğu bilinen Madonna, "Bu biraz şaşırtıcı ama bu ülkede umut var demektir" dedi.
Madonna ayrıca, "Abraham Lincoln ve Martin Luther King'i öldürdüler. Fakat bu güzel insanlar boşuna ölmemiş" ifadelerini kullandı. nbsp;Obama'nın eşcinsel hakları için de mücadele ettiğini söyleyen Madonna, "Hepimiz bu adamı destekleyelim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...