Cumhuriyet'in 89'uncu yaşını kutluyoruz

- Güncelleme:
Cumhuriyet'in 89'uncu yaşını kutluyoruz

GÜNDEM Haberleri

Bugün 29 Ekim... Türkiye'nin gurur günü. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "en büyük eserim" diye tanımladığı Cumhuriyetin 89. yaşını kutluyoruz. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül mesajında, "Cumhuriyetimizi her geçen gün daha ileri taşımanın kıvancını duyuyoruz" dedi.



Cumhuriyet'in 89'uncu yaşını kutluyoruz

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yayımladığı 29 Ekim mesajında, "Bugün milletimizin en büyük bayramını coşkuyla kutlarken, Cumhuriyetimizi nitelikleri ve kazanımlarıyla her geçen gün daha da ileri taşımanın kıvancını duyuyoruz" dedi. Gül mesajında şu ifadeleri kullandı. "Hiçbir sorunun geleceğimizi ipotek altına almasına müsaade etmeyeceğiz. Karanlık emeller peşinde koşanlar, her zaman olduğu gibi tüm Türkiye'yi karşılarında tek yürek olarak bulacaklardır. Bu duygularla, yurt içindeki ve dışındaki bütün vatandaşlarımızın, parlak geleceğimizin umut veren ışıkları sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum." nbsp;

##tgvideo##

29 Ekim'de bir ilk
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini ilk kez Çankaya Köşkü'nde kabul ediyor. Ulusal ve resmi bayramlarda yapılacak törenlerle ilgili yönetmelik uyarınca Cumhurbaşkanı'na tebriklerin iletildiği tören TBMM yerine Cumhurbaşkanlığı'nda gerçekleştiriliyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...