Bize müsaade!

Bize müsaade!

FUTBOL Haberleri

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan F.Bahçe, yakaladığı çıkışı sürdürebilmek için riskleri en aza indirgemeye çalışıyor.

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan F.Bahçe, yakaladığı çıkışı sürdürebilmek için riskleri en aza indirgemeye çalışıyor. Aykut Kocaman, idmanlarda ve maçlarda oyuncularına sertlikten uzak durmaları için uyarılarda bulunurken, futbolcular da kendilerini korumak için bütün çarelere başvuruyor. Bu doğrultuda son hamle milli oyunculardan geldi. Sarı-lacivertli kulübün kritik bir süreçten geçtiğini belirten milli yıldızlardan bazıları, özel maçlarda oynamamak için başvuruda bulundu. Yobo'nun kaptan olmasına rağmen Nijerya Milli Takımı'na Venezüella ile yapacağı hazırlık maçına bu yüzden gitmediği öğrenilirken, Senegal Milli Takımı'nın kampına katılan Sow'un da Nijer ile oynanacak özel maçta forma giymemek için talepte bulunduğu belirtildi.


TAKIM YENİ KENDİNE GELDİ
F.Bahçeli oyuncuların bu yola başvurmasının en büyük sebebi milli takımlarda yaşadıkları sakatlıklar. Resmi maçlarda milli takım formasını giymekten gurur duyduklarını belirten sarı-lacivertli oyuncular, özel karşılaşmalarda ise mümkünse oynamak istemiyor. Yoğun maç trafiği sebebiyle fazlasıyla yorulduklarını ifade eden oyuncular, sakatlık endişesiyle risk almaktan kaçınıyor. Meireles'in de bu sebeple Gabon maçı için milli takımdan izin aldığı belirtiliyor. Bu sezon Sow, Yobo, Meireles, Gökhan, Egemen, Mehmet Topal milli takım kamplarında sakatlık yaşamış ve bu oyuncuların forma giyemediği karşılaşmalarda F.Bahçe büyük sıkıntı çekmişti. Sakatlıkların sona ermesinin ardından iyi bir hava yakalayan ve çıkışa geçen sarı-lacivertliler, yakaladıkları ritmi koruyabilmek için tüm şartları zorluyor.


SOW FENER'E ÖZEL
Bu sezona fırtına gibi başlayan Sow, hakkında çıkan 'müzmin sakat' iddialarına attığı ve attırdığı gollerle cevap verirken, tek sakatlığını milli takım kampında yaşadı. Ligde 10 maçta 5, Avrupa'da 8 maçta 3 gol kaydeden yıldız oyuncu, eylül ayında Senegal Milli Takımı'nın Fildişi ile yapacağı maç öncesi sakatlandı ve Mersin karşılaşmasında forma giyemedi. Form düzeyinin tavan yaptığı süreçte nbsp;risk almak istemeyen Sow, bu nedenle özel karşılaşmalarda görev almaktan kaçınıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...