Dünya liderleri İstanbul'da buluşacak

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Dünya liderleri İstanbul'da buluşacak

Ekonomi Haberleri  / OZEL

Uluslararası İşbirliği Platformu'nun (UİP) Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayesinde İstanbul'da toplanacak

Uluslararası İşbirliği Platformu'nun (UİP) Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayelerinde düzenlediği Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesi, 13-14-15 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.
nbsp;Ortadoğu, Avrupa, Afrika ve Orta Asya ülkeleri ile Türkiye arasındaki stratejik işbirliği sürecine sürat ve etkinlik kazandırmayı amaçlayan "Küresel Düzenin Yeniden Yapılandırılmasında Avrasya'nın Potansiyeli" ana temalı 3. Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesi'nde, "Uluslararası siyasi düzende kördüğüm aşılabilecek mi?" "Bu areneda yeni küresel aktörler kim olacak?" "Paranın kaynağında oyunun kuralı yeniden mi yazılıyor?" gibi sorulara uluslararası alanda yanıt aranacak.
nbsp;Ürdün Prensi El Hassan Bin Talal, Kral Faysal Araştırma ve İslami Çalışmalar Merkezi Başkanı Prens Turki Al Faysal AL SUUD, Suudi Arabistan Ekonomi Bakanı Muhammad Bin Sulayman AL JASIR, Tunus Bölgesel Kalkınma ve Planlama Bakanı Jamel Eedin El GHARBI, BAE Genç Arap Liderler Başkanı Muna AL GURG, Ürdün Planlama ve Uluslararası İşbirliği E. Bakanı Suhair AL-ALI, Katar Merkez Bankası Başkan Vekili Sh. Fahad Faisal AL-THANI, Mısır Uluslararası İşbirliği ve Planlama Bakanı Ashraf AL ARABY katılımcılardan sadece bir kaçı.

Ekonomi
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...