Fernandes'in bonservis bedeli 40 milyon euro

- Güncelleme:
Fernandes'in bonservis bedeli 40 milyon euro

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'in sözleşmesine; "40 milyon euroya serbest kalır" maddesi eklenecek. Böylece Fernandes Türkiye'nin en pahalı oyuncusu olma özelliğini eline geçirdi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, siyah-beyazlı ekibin en değerli oyuncusu olmayı başardı.. Bu sezon başında takımdan ayrılmak istediğini söyleyen ancak yönetimin kendisini ikna etmesinin ardından yeniden formasını terletmeye başlayan Fernandes için biçilen değer adeta dudak uçuklatıyor. Yönetim ilk olarak, 2014 Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Fernandes'in anlaşmasını iki yıl daha uzatmak için girişimlere başladı. Bu sezon için 2.1 milyon euro alan, gelecek sezon ise 2.2 milyon euro alacak olan Manuel Fernandes'e 2015 sezonu için 2.5 milyon euro, 2016 sezonu içinse 2 milyon 750 bin euro teklif edilecek. Manuel Fernandes'in sözleşmesine şampiyonluk primi olarak 1 milyon euro da bonus eklenecek.

BEŞİKTAŞ'IN YAPACAĞI YENİ TEKLİFE SICAK YAKLAŞIYOR
Beşiktaş yönetiminin hazırlattığı bu yeni sözleşmedeki en dikkat çekici madde ise Manuel Fernandes'in alacağı yıllık ücrete yapılan zam değil, sözleşme fesih bedeli oldu. Portekizli oyuncunun Beşiktaş'a imza attığında yapılan anlaşmasında, "25 milyon euro karşılığında serbest kalır" maddesi bulunuyordu. Beşiktaşlı yetkililer, Fernandes'in sözleşmesini 2016'ya kadar uzatmayı kabul etmesi durumunda bu rakamı % 60 oranında yükselterek, "40 milyon euro karşılığında serbest kalır" şeklinde değiştirecek. Portekizli oyuncunun, Beşiktaş'tan gelecek olan yeni teklife sıcak baktığı ifade edildi.

TÜRKİYE'NİN EN DEĞERLİ OYUNCUSU OLDU!
Beşiktaş'ın bu hamlesi ile Portekizli yıldız oyuncu Türkiye'nin en pahalı oyuncusu olacak. Siyah-beyazlı ekibin sözleşmesine ekleyeceği 40 milyon euroya serbest kalır maddesi ile Fernandes Türkiye'nin en pahalı oyuncusu olma özelliğini eline geçirecek. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...