Kemal Sunal'ın yıllar sonra ortaya çıkan resti!

/ Kaynak: OZEL
Kemal Sunal'ın yıllar sonra ortaya çıkan resti!

MAGAZİN Haberleri  / OZEL

Kemal Sunal, 1999 yapımı Sinan Çetin filmi "Propaganda'da şarkıcı Rafet El Roman'la başrolü paylaşmıştı. Sinan Çetin, usta komedyenin Rafet El Roman'ı istemediğini, hatta 'ya o ya ben' diye rest çektiğini söyledi.

Kanal 24'te yayınlanan "Keşke Olmasaydı" belgeselinde yayınlanan Kemal Sunal özel bölümünde yönetmen-yapımcı Sinan Çetin'den yıllar sonra ilginç bir itiraf geldi. 2000'de kaybettiğimiz Kemal Sunal, 1999 yapımı Sinan Çetin filmi "Propaganda'da şarkıcı Rafet El Roman'la başrolü paylaşmıştı. Belgeselde röportaj yapılan Sinan Çetin, usta komedyenin Rafet El Roman'ı istemediğini, hatta 'ya o ya ben' diye rest çektiğini söyledi. Çetin, "Kemal Sunal, Rafet El Roman ismini duyunca, 'Şarkıcının filmde ne işi var. O varsa ben yokum' dedi ve gitti. Kendisini zar zor ikna ettim" diye konuştu. Kemal Sunal'ın son filmi olan nbsp;Propaganda'da Metin Akpınar ve nbsp;Meltem Cumbul da oynamıştı.

MAGAZİN
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...