Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Levent Kırca'dan Hülya Avşar'a cahil suçlaması

Levent Kırca'dan Hülya Avşar'a cahil suçlaması

MAGAZİN Haberleri

Tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Hülya Avşar'ın Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne jüri seçilmesine gösterdiği tepkiye açıklama getirirken, "Hülya Avşar gibi cahil biri nasıl jüri başkanı olur?" dedi.

Sinema ve tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 6 bin kişiye gösteri sundu. Belediye Başkanı Süleyman Altınok, gösterinin ardından sahneye çıkarak Levent Kırca'ya çiçek verip teşekkür etti. nbsp;Kırca, yaptığı konuşmada, "CHP'li belediyelere sahip çıkın, onlar da olmasa bizler sahnelerde, meydanlarda sizlerle buluşamayacağız" dedi.Sahneden inen Kırca'ya büyük ilgi gösteren vatandaşlar, ünlü sanatçıyla birlikte fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

SERT ELEŞTİRİLER
Ünlü oyuncu Levent Kırca, gösterisinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ünlü ozanımız Ruhi Su'yu tanımayan, öldüğünden bihaber Hülya Avşar'ın Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde jüri başkanı olmasını eleştirdim diye ortalık ayağa kaldırıldı. Hülya Avşar gibi cahil biri nasıl jüri başkanı olur? Benim söylemek istediğim, 'Böyle önemli bir festivale cahil birini nasıl jüri başkanı yaparsınız?' demekti. Silivri Cezaevi'nde gazeteciler, aydınlar yatıyor. Ben haftada 3 kez gidip Silivri Cezaevi'nin kapısının önünde görünüyorum. Oradaki dostlara destek vermek, onlarla birlikte olduğumu hissettirmek istiyorum. Ülkemiz aydınının yaşadıklarına kayıtsız kalmıyorum. Halkımızla buluştuğum her platformda da mizahın keskin dilini kullanarak onlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...