Kartal 'bebeği' avlamaya çalıştı!

/ Kaynak: İHA
Kartal 'bebeği' avlamaya çalıştı!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Kanada'nın Montreal kentinde yaşanan bir olay, bir anda internette günün videosu oldu. Görüntülere göre; yerde oynayan bebeği kapıp havalanmaya çalışan bir kartal, birkaç metre ilerledikten sonra ağırlığına dayanamadığı bebeği geri bıraktı. Ancak bu videonun montaj olduğu ortaya çıktı. Görüntülerin, Montreal'deki Centre NAD isimli 3 boyutlu görüntü teknolojileri okulu öğrencilerinin ödev çalışması olduğu açıklandı.

Montreal'de bir parkta annesinin yanında çimlerin üzerinde oynayan bir bebek kartal tarafından kapılmak istendi. Amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüde uzun süre havada süzülen bir kartalın, annesinin eşyalarla ilgilenmek üzere bir süreliğine başka tarafa bakmasından faydalanarak bebeğe doğru hamle yapıyor. Birkaç metre bebeği havaya kaldırarak taşıyan kartal daha sonra bebeğin ağırlığına dayanamayarak yere bırakıyor.

##tgvideo##

VİDEO MONTAJ ÇIKTI

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...