Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Her gün aynı kıyafeti giyiyor

Her gün aynı kıyafeti giyiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

10 milyar doları bulunan Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, önemli toplantılar da dahil hep üzerinde aynı gri tişörtle görülüyor.

Uzun bir aradan sonra ilk kez bir televizyona mülakat veren Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, ilginç açıklamalarda bulundu. ABD'de Today programında Matt Lauer'in sorularını cevaplandıran Zuckerberg, her gün aynı tişörtü giydiği itirafında bulundu.
Birbirinin aynı 20'den fazla gri tişörtünün olduğunu açıklayan Zuckerberg, böylece kıyafet seçme gibi bir derdinin olmadığını söyledi. 28 yaşındaki dolar milyoneri, evde gardrobun karısı Priscilla Chan'ın elbiseleriyle dolu olduğunu, "tüm erkekler gibi" kendi elbiseleri için pek bir yer kalmadığını da sözlerine ekledi.
Zuckerberg, önemli toplantılar da dahil hep üzerinde gri tişörtle görülüyor. Facebook CEO'su, ancak Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev'de olduğu gibi devlet adamlarıyla görüştüğü zaman takım elbise giyiyor. nbsp;
Geçen hafta yapılan mülakat perşembe sabahı yayımlanacak.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...