Atalay son seçim anketini açıkladı

Atalay son seçim anketini açıkladı

Politika Haberleri

Bir araştırma şirketinin yaptığı son ankette partisine çıkan oy oranını açıkladı




Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, birkaç gün önce yapılan araştırmaya göre, AK Parti'nin oy oranlarının kaç olduğunu açıkladı. Atalay, "Yapılan son araştırmada, AK Parti'nin oyu yüzde 51,5. Seçimde aldığımız oyun üzerinde'' dedi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, 2013 Yılı Bütçesinin 1. turunda Hükümet adına konuşma yaptı ve milletvekillerinin eleştirilerini cevapladı.

Atalay, AK Parti iktidarının 10 yılı Türkiye için çok iyi değerlendirdiğini, tek parti hükümetinin sağladığı bu istikrardan Türkiye'nin her açıdan kazançlı çıktığını ifade etti.

"AK Parti'nin Oyu Yüzde 51,5"

Milletin oyuyla 11. yıllarını yaşadıklarını anımsatan Atalay, iki kişiden birinin oyuyla iktidarda olduklarına vurgu yaptı. Bir araştırma şirkeninin birkaç gün önce yaptığı son kamuoyu araştırmasını da paylaşan Atalay, "AK Parti'nin oyu yüzde 51,5. Seçimde aldığımız oyun üzerinde'' dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...