Bir takım heba oldu

Bir takım heba oldu

FUTBOL Haberleri

3. döneminde başarılı bir performans sergileyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, diğer yandan da bir 11'i harcıyor...



İLK TRANSFERİ OKAN'DI...
Fatih Terim, Galatasaray'daki 3. döneminde oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Ancak tecrübeli çalıştırıcının başarıya ulaşırken, neredeyse bir takım harcaması da dikkat çekiyor. Göreve geldiği geçtiğimiz sezon adeta bir enkaz devralan İmparator, gönderdiği 20 isme karşılık 13 futbolcu transfer etti. İlk senesinde Galatasaray'ı yeniden ayağa kaldırarak şampiyonluğa ulaştıran Terim'in, 43 resmi maçın oynandığı bu dönemde forma vermediği tek isim Serkan Kurtuluş oldu. Tecrübeli çalıştırıcının ilk transferlerinden olan gurbetçi oyuncu Okan Derici de, Mehmet Batdal, Mertan, Berk ve kaleci Aykut'la birlikte sadece 1 maç forma giydi. Yekta, Çağlar ve Ufuk da yalnızca 3 karşılaşmada forma şansı bulabildi.


YİĞİT 6 AYDA GİTTİ
Sezon başında 10 futbolcuyla yolları ayıran Fatih Terim, takıma 7 yeni isim kattı. Kadronun güçlenmesiyle birlikte, tecrübeli teknik adamın yüzüne bakmadığı oyuncu sayısı da iyice arttı. İmparator, bu sezon oynanan 13 resmi maçta 5 isme henüz görev vermedi. Transferin son dakikasında kadroya katılan Furkan Özçal, takımdan gitmeyi kabul etmediği için idmanlara bile alınmayan Baros ile Gökhan Zan, kaleciler Ufuk, Eray henüz sarı-kırmızılı formayı sırtına geçiremedi. Terim, Ceyhun ile Çağlar'a 1, Sabri'ye 2, Sercan'a 3, Yekta'ya ise 5 maçta oldukça sınırlı dakikalarda şans verdi. Tecrübeli teknik adam ayrıca geçtiğimiz yıl devre arasında transferini ısrarla istediği Yiğit Gökoğlan'ı da 6 ay sonra Orduspor'a kiralık olarak gönderdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...