Kılıçdaroğlu, Güney Afrika'ya gitti

/ Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu, Güney Afrika'ya gitti

Politika Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonal toplantısına katılmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti'ne gitti. Bir gazetecinin CHP milletvekillerinin kampa alınmadığı iddialarını anımsatarak, kendisinin Hatay'a gidip gitmeyeceğini sorduğu Kılıçdaroğlu, ''Hatay'a da gideceğim, Gaziantep'e de Kilis'e de gideceğim'' dedi.

Atatürk Havalimanı'nda uçağının hareketinden önce gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonal'in genel kuruluna katılmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti'ne gittiğini belirtti. Toplantıda dünyanın ekonomik konjonktürü ve gelişen siyasal olayların görüşüleceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Biz de düşüncelerimizi aktaracağız. Ayrıca seçimler olacak, Sosyalist Enternasyonal'in başkan, genel sekreter ve başkan yardımcıları seçimleri olacak onlara da katılacağız'' diye konuştu. Bir gazetecinin CHP milletvekillerinin kampa alınmadığı iddialarını anımsatarak, kendisinin Hatay'a gidip gitmeyeceğini sorduğu Kılıçdaroğlu, ''Hatay'a da gideceğim, Gaziantep'e de Kilis'e de gideceğim'' dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Güney Afrika Cumhuriyeti'nin yasama başkenti Cape Town'a hareket etti. nbsp;

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...