Bıçakla yaralanan genç, hastanede öldü

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Bıçakla yaralanan genç, hastanede öldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Konya'da bıçakla yaralanmış halde bulunan 26 yaşındaki şahıs, yakınları tarafından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Konya'da bıçakla yaralanmış halde bulunan 26 yaşındaki şahıs, yakınları tarafından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. nbsp;Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi Gürsoy Sokak'ta meydana geldi. iddiaya göre, arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evinin önüne gelen Hakkı Uysal (26), bir süre sonra yakınları tarafından bahçe duvarının yanında kanlar içerisinde bulundu. Yakınları tarafından Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hakkı Uysal, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, hayatını kaybeden Hakkı Uysal'ın akşam saatlerinde eğlendiği arkadaşlarının bilgisine başvurdu. Polis, delil bulabilmek için olay yerinde detaylı bir arama yaptı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...