Topbaş'tan 'üst geçit' açıklaması

/ Kaynak: İHA
Topbaş'tan 'üst geçit' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yoğunluk nedeniyle insanların zor anlar yaşadığı Şirinevler üst geçidinin bir ay içinde yenileneceğini açıkladı.

Şirinevler üst geçidi geçtiğimiz Cuma günü yaklaşık 2 saat boyunca tıkalı kalmış, yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşamıştı. İHA kameralarına da yansıyan olayda, üst geçidi açmaya çalışan polisler bile çaresiz kalmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, insan sirkülasyonunun yoğun olduğu o üst geçidin yenileneceğini açıkladı. Belediyede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Kadir Topbaş, "Metrobüs hattında 800 binleri yakaladık. Çok yoğun bir hareketlilik var. Daha önce düşünülen sayıyı geçtiği için duraklar, istasyonlar, köprüler, üst geçitler yeterliliğini yitirdi maalesef. Şirinevler yoğun bir hareketliliğin olduğu bir yer. 1 ayı biraz geçkin bir zaman zarfında yenisi oraya konacak, daha sonra eksisi kaldırılacak şekilde bir proje çalışması yapıldı. Şu anda imalatları yapılıyor, getirilip oraya montajı yapılacak" dedi.Topbaş, mevcut üst geçitten çok daha geniş bir üst geçidin yakında hizmete alınacağını açıkladı.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...