Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresma'da mutlu sona doğru

Quaresma'da mutlu sona doğru

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen Quaresma meselesi sonunda bitiyor. Portekizli yıldızın gelecek hafta takımdaki yerini alması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın başkan Fikret Orman ve Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile yaptığı görüşmenin olumlu geçmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Fotomaç gazetesinin haberine göre; Q7'nin eşi ve kızı ile İstanbul'a dönmesi, yapılan görüşmede başkan Orman'a "Forma giyip, takımıma yardım etmek istiyorum" demesi olumlu olarak görüldü. Yönetim, gelecek hafta Q7 ile bir kez daha görüşecek ve bu iş tatlıya bağlanacak. Portekizli yıldızın gelecek hafta takımdaki yerini alması bekleniyor.

YILDIZ OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR
Tamer Kıran, Q7 ile yapılan görüşmeyi Portekiz'in Abola gazetesine değerlendirdi. Kıran, "Bu sözleri bizi mutlu etti. Kulübümüzün ekonomik durumuortada. Eğer kendisine yaptığımız indirimi kabul ederse, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya hazırız" dedi. Yönetimin, Q7'nin sözleşmesinde bulunan 1 yıllık uzatma opsiyonunu hayata geçirmek için harekete geçtiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...