Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail uçağı Filistin'i vurdu: 1 ölü var

/ Kaynak: AA
İsrail uçağı Filistin'i vurdu: 1 ölü var

DÜNYA Haberleri  / AA

Gazze'de İsrail keşif uçağının bir motosiklete füze fırlatması sonucu bir Filistinli hayatını kaybederken, 10 Filistinli de yaralandı.

nbsp;İsrail keşif uçağı Filistinlileri vurdu: 1 ölü, 10 yaralı


Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde, İsrail ordusuna ait roketli keşif uçağı, bir motosiklete füze fırlattı. Olayda bir kişi hayatını kaybetti. Aralarında 1 bebek ve 6 çocuğun da olduğu 10 kişi yaralandı.

nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Gazze'deki Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralıların hastaneye kaldırıldığını, ikisinin durumunun ciddi olduğunu belirtti.

nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Öte yandan olaya ilişkin İsrail Haaretz gazetesi, İsrailli bir askeri yetkilinin, İsrail ordusunun Gazze'nin Refah kentinde bir hedefi vurduğunu söylediğini nakletti.

nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Askeri yetkili, vurulan hedefin önümüzdeki günlerde İsrail ordusuna karşı operasyon yürütmeyi planlayan bir örgüte bağlı olduğunu iddia ederek, olayın insansız hava aracının düşürülmesiyle alakası olmadığını belirtti.

nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; İsrail ordusu, dün İsrail hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle Batı Şeria'da bulunan Halil şehrinin güneyinde bir insansız hava aracını düşürmüş, İsrail askeri yetkilileri, uçağın batıda Akdeniz tarafından geldiğini, içinde patlayıcı madde bulunmadığını açıklamıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...