Holosko: Jübilemi burada yapmak isterim

Holosko: Jübilemi burada yapmak isterim

FUTBOL Haberleri

Bu sezon attığı gollerle yıldızını parlatan Beşiktaş'ın Slovak golcüsü Filip Holosko, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın güvenini boşa çıkarmadığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

nbsp;Bu sezon attığı gollerle yıldızını parlatan Beşiktaş'ın Slovak golcüsü Filip Holosko, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın güvenini boşa çıkarmadığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Attığı goller ve sonrasında yaptığı Gangnam dansıyla büyük sempati toplayan Holosko, "Takım olarak kenetlendik ve böylece başarı geldi" dedi. Ücretinde indirime gittikten sonra performansının arttığı hatırlatılan Slovak oyuncu, "Zam beklediğim için şimdi daha iyi oynamaya başladım" diye espri yaptı. Beşiktaş'la 3 yıllık kontratı olduğunu hatırlatanHolosko, "Futbolu da çok sevdiğim Beşiktaş formasıyla bırakmak isterim" derken, F.Bahçe'de mutsuz olan vatandaşı Stoch için ise "Her takımda yanımda görmek isteyeceğim birisi. Problemlerini aşıp yeniden eski formunu bulacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.


KUPA HAZIRLIĞI
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında deplasmanda karşılaşacağı M.Park Anltalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Samet Aybaba altyapıdan 16 yaşındaki Furkan Yaman'ı A takıma dahil ederken, siyah-beyazlılar kupa maçı için bugün Antalya'ya gidecek. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...