Kaçakçılar engel tanımıyor!

Kaçakçılar engel tanımıyor!

DÜNYA Haberleri

Meksika-ABD sınırındaki çitleri jiple aşmak istediler! Arabayla geçmek üzere çitlerin üzerine rampalar ekleyen kaçak göçmenler, jip çiti aşamayıp çitin üzerine saplanıp kalınca arabaları bırakıp kayıplara karıştı.

ABD, Meksika'dan kaçak göç ve kaçakçılığı önlemek için Arizona eyaletinde sınıra yüksek çitler dikti. Ama 4,5 metre yüksekliğindeki çitler de kaçakçıları yıldırmadı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Arabayla geçmek üzere çitlerin üzerine rampalar ekleyen kaçak göçmenler, jip çiti aşamayıp çitin üzerine saplanıp kalınca arabaları bırakıp kayıplara karıştı.
ABD sınır devriyesinden Spencer Tippets, Yuma'da Meksika-ABD sınırında devriye gezen görevlilerin çitin üzerinde bir Cherokee jip bulduklarını, şoför ve yanındakinin arabayı bırakıp olay yerinden kaçtığını söyledi. Arabadan ülkeye uyuşturucu sokulmaya çalışıldığı sanılıyor. Kaçakçıların kaçarken arabadaki tüm malzemeleri de götürdüklerini ifade eden Tippets, başvurulan yöntemin kendilerini de şaşırttığını söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...